Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055161273
Poč.strán: 440
Rok vydania: 2018
Väzba: viazaná
Formát: 145x227
Jazyk: slovenský
Pridané: 29.05. 2018

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 14,73 €
Naša cena: 10,75 €
Zľava: 27%

Medveďovce

Hokejová trilógia 1

Autor: Backman Fredrik

Kniha je v kategórii: Romány
Štyridsiatnik Peter Andersson sa po skončení profesionálnej hokejovej kariéry v Kanade vracia do rodných Medveďoviec, malého mesta s veľkými snami, kde je len zima, tma a nezamestnanosť. Má v úmysle postaviť na nohy svoj materský klub, zložený z miestnych juniorov. Spolu s ním prichádza jeho manželka Mira, zmietajúca sa medzi túžbou po kariére úspešnej advokátky a pokojným životom manželky a matky v mestečku uprostred lesov, kde líšky dávajú dobrú noc. A napokon ich dve deti, dvanásťročný hokejový center Leo a o tri roky staršia Maya, ktorá miluje gitaru a nenávidí hokej.
Mestečko bojuje o prežitie a budúce úspechy hokejového tímu mu majú prinavrátiť hrdosť a zašlú slávu. Na HC Medveďovce tak padá obrovské bremeno zodpovednosti.
Aký význam má jeden jediný zápas pre upadajúce mestečko? V Medveďovciach obrovský, ten úplne najväčší. Preverí silu priateľstva a odhalí všeličo dovtedy skrývané a zatajované. Okrem iného aj to, čo sme schopní vykonať v záujme úspechu a ako ďaleko vieme zájsť, keď chránime svoje deti.Zo švédskeho originálu Björnstad (Manpocket, Stockholm 2016) preložila Mária Bratová.