Vydavateľ: DuBari
ISBN: 9788097269517
Poč.strán: 112
Rok vydania: 2018
Väzba: viazaná
Formát: 215x286
Jazyk: slovenský
Pridané: 22.05. 2018

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 12,90 €
Naša cena: 9,65 €
Zľava: 25%

Chodníkom v kosodrevine

Autor: Lenko Pavol

Kniha je v kategórii: Obrazové publikácie
Nová kniha milovníka tatranskej prírody je plná úžasných fotografií a jedinečných textov. Pavol Lenko mnohokrát kráčal chodníkom v kosodrevine, za svitu mesiaca, v daždi aj snehu, aby v skorom rannom opare mohol so zatajeným dychom pozorovať a fotografovať plaché zvieratá.Zalistujte si v knihe a pripravte svoju myseľ vnímať zázraky prírody, ktoré nás obklopujú. Čoskoro budete spolu s autorom so zatajeným dychom pozorovať nádherné zvieratá, krásne vtáctvo, vzácne rastliny či jemné motýle.
V ôsmich pútavých poviedkach môžete s Pavlom Lenkom sledovať, ako tokajú vzácne tetrovy hoľniaky či hlucháne alebo počúvať zanietené rozprávanie o jeho stretnutiach so svišťami, kamzíkmi, jeleňmi v ruji, rysmi, vlkmi a kráľom našich hôr – medveďom.
Výnimočné chvíle, dostať sa úplne blízko k týmto zvieratám, nikdy netrvajú dlho. Vďaka tejto knihe sa k nim môžete priblížiť aj vy a opakovane sa k nim vracať. No nielen to. Zistíte, ako sa dá s patričnou úctou do prírody vstupovať a s čistým svedomím z nej odchádzať.